De rubriek 'Spotlight' is weer terug!

Na ruim twee jaar van radiostilte keert vandaag  de rubriek ‘Spotlight’ weer terug. Elke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer.

Stagiaire Thamar van den Bergen heeft ‘het toetsenbord’ overgenomen van Anna-Maria Mantel-Giannattasio en de rubriek weer nieuw leven ingeblazen. Er zijn immers nog genoeg Radio Aalsmeerders om kennis mee te maken!
Dit keer is de ‘Radio Aalsmeerder van de week’ een medewerker van het eerste uur: John Tesselaar. Hij is penningmeester in het bestuur van de omroep en verzorgt de fotoserie ‘Toen en Nu’ op Radio Aalsmeer-TV.
Thamar van den Bergen sprak uitgebreid met hem. Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Regelmatig in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 18 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×