Goochelen in het 'Vrijdagavondcafé'

Misschien heeft u het al gehoord, maar het ‘Vrijdagavondcafé’ van Ron Leegwater is weer terug op de vertrouwde vrijdagavond. Op 28 februari heeft Ron tussen 18.00 en 20.00 uur onder andere een gesprek met de allerbekendste goochelaar van Nederland Hans Kazan. Hans gaat proberen om zijn eerste radio-goocheltruc uit te voeren. Als dat maar goed gaat. Volgende week staat Hans in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp en natuurlijk willen we ook daar alles over weten.

Nieuw in Aalsmeer is Eetcafé De Zwarte Ruiter. Ron praat met de eigenaar over de opzet van het eetcafé en wat de specialiteiten zijn. En natuurlijk is er het inmiddels zeer bekende radiospelletje Soundmemory waarbij een kandidaat het dubbele geluid uit 10 willekeurige geluiden moet proberen te raden. Naast muziek zijn er ook de vaste items: de Soulshowclassic, de gezellige meezinger en de Hollandse Nieuwe.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Hans Kazan | kazan.nl

Gepubliceerd: 24 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×