Workshop 3D printen bij Cultuurpunt Aalsmeer

Afgelopen maandag stond er weer een tweede les van de cursus ”Nieuwe Media” bij Cultuurpunt Aalsmeer klaar. Deze keer in het thema van ontwerpen en 3D printen.

De kinderen komen graag naar de Oude Veiling, want het ontwerpen in 3D is echt een nieuwe dimensie op de Ipad, je kunt om je ontwerp heen “lopen”. De meeste kinderen kiezen voor het maken van een sleutelhanger, want door de nieuwe manier van ontwerpen kun je hem aan alle kanten bewerken.

De kinderen volgen de cursus ”Nieuwe Media” en bestaat uit 9 lessen, die in de naschoolse tijd plaats vindt. Alle plekjes zijn inmiddels bezet, maar check de website van het Cultuurpunt om de andere activiteiten te zien. Deze is te vinden op www.cultuurpuntaalsmeer.nl

Foto: eigen foto (Cultuurpunt Aalsmeer)

Gepubliceerd: 12 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×