''Als ik straks 50 ben, dan zie je me nog steeds op een festival’’

Om de week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Stagiaire Thamar van den Bergen heeft ‘het toetsenbord’ opgepakt en de rubriek weer nieuw leven ingeblazen. Er zijn immers nog genoeg Radio Aalsmeerders om kennis mee te maken!

Dit keer is het de 32e programmamaker die in de ‘Spotlight’ staat: Marcel Sprenger (rechts op de foto).

Hij ‘zit’ al sinds 2007 bij  Radio Aalsmeer en heeft een passie voor House en Trance muziek. Samen met Jancoen Borgman (links op de foto) maken zij om de week ‘Zimmer Frei’: de lekkerste en beste deep & tech-house en techno op zaterdagavond. De papa-dj wil uitgroeien tot een opa-dj!

Thamar van den Bergen sprak uitgebreid met hem. Het interview in de rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 29 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×