Drive-thru eten en drinken van Loogman Aalsmeer

Alle ondernemers proberen hun activiteiten aan te passen aan de huidige situatie.

Broodje & CO bij Loogman Tanken & Wassen is gesloten vanwege de corona maatregelen. Ook de interieurband is om die reden dicht. Ger Loogman, inventief als altijd, is daar waar de binnenreiniging begon, een bestelband gestart. Aan het begin bestelt en betaalt men (ook voor FEBO-producten) en 8 minuten later, aan het einde van de band, wordt uw bestelling overhandigd.

Uiteraard is dit alles veilig en daardoor toegestaan. Hygiëne staat voorop: werken met handschoenen, pin en andere apparatuur worden regelmatig gereinigd. Dat geldt ook voor de wasstraat. Tevens zijn in de stofzuighal de stofzuigplekken om en om afgezet, zodat hier de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

Ondernemen is……….om- of nadenken!

Foto: www.loogman.nl

Gepubliceerd: 29 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×