Ook Rozenholm over het kookpunt

Dinsdag 11 augustus moest de brandweer er al aan te pas komen om de bewoners van ’t Kloostehof te helpen het hoofd koel te houden. Een dag later op woensdagochtend omstreeks kwart over tien werd de Aalsmeerse brandweer opnieuw te hulp geroepen, ditmaal bij het verpleegtehuis Rozenholm aan het Molenpad in Aalsmeer.

Ook daar liep de temperatuur in het pand zo hoog op, dat de situatie onhoudbaar werd voor vele bewoners. De brandweerlieden hebben de instelling een aantal oplossingen aangedragen om zelf voor verkoeling te kunnen zorgen.

Geheel terecht daarom ook de oproep van burgemeester Oude Kotte om “goed op elkaar te letten tijdens deze warme dagen“. Donderdag is het de achtste  tropische warme dag achter elkaar, daarna zou de zinderende hitte wat af moeten nemen en treedt er enige verkoeling op.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF (Laurens)

Gepubliceerd: 12 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×