Beëindiging coronafeestjes en inbeslagname vuurwerk

Aalsmeer – De politie Aalsmeer-Uithoorn heeft vrijdag en zaterdagnacht verschillende meldingen van overlast gehad. Zo hebben zij meerdere feestjes beëindigd waarbij de geldende corona-maatregelen niet werden nageleefd. Er zijn daarbij meerdere verbalen geschreven voor de betrokkenen.

Op het Facebook-account schrijft het basisteam Aalsmeer-Uithoorn: “Het is nog steeds opvallend dat er in tijden van striktere maatregelen nog steeds veel feestjes gegeven worden. Het beleid is ook om niet meer te waarschuwen, maar direct te verbaliseren. De boetes zijn €95,-.”

Tevens hebben de agenten meerdere bestuurders onderworpen aan een blaastest. Zij hebben daarbij één rijbewijs ingevorderd. Bijna alle betrokkenen in deze casussen hebben ergens anders dan thuis een feestje gevierd en zijn daarna naar huis gereden.
Tot slot heeft de politie dit weekend bij een persoon 120 nitraten in beslag genomen. Dit is illegaal vuurwerk en dus verboden. Er zijn veel meldingen uit de regio van overlast door vuurwerk. Waar mogelijk zal de politie handhaven. Je bent gewaarschuwd!

Foto: Nitraten (Politie Aalsmeer-Uithoorn)

Gepubliceerd: 13 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×