Kwekers pakken uit met kerst: autopuzzeltocht

Regio – In deze letterlijk en figuurlijk donkere tijden, zoeken we allemaal naar een lichtpuntje. Gelukkig kunnen er nog dingen georganiseerd worden om op een veilige manier dingen te ondernemen. Zo organiseert LTO Noord afdeling Aalsmeer een coronaproof autopuzzeltocht op zaterdag 19 december. Aan de tocht kan iedereen deelnemen: jong en oud.  Het voert de automobilisten via een mooie route van 40 km langs 7 kwekerijen. De kwekers delen materiaal uit waarmee een exclusief kerststuk gemaakt kan worden. Voor de kinderen op de achterbank is er een leuke puzzel waarmee een prijs gewonnen kan worden, mits ze goed hun ogen de kost geven. Er wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Tijdens de tocht is een uitgiftepunt voor een versnapering.

Christa Snoek
De kosten bedragen € 10,- per deelnemende auto. Er zijn 4 startpunten, starten kan vanaf 11.00 uur. U dient bij het aanmelden aan te geven hoe laat en vanaf welk startpunt u wilt vertrekken: Aalsmeer, Rijsenhout, Amstelveen en De Kwakel. De rit duurt ongeveer 1,5 uur. Dan gaat u naar huis met voldoende materiaal om een uniek en exclusief kerststuk te maken en zet deze in elkaar aan de hand van een instructiefilmpje van toparrangeur Christa Snoek. In verband met het beschikbare materiaal kan maar 1 kerststukje per auto worden besteld.

Op het door u uitgekozen startpunt ontvangt u een tas met de informatie over de tocht en deelnemende kwekers, een toegangskaart voor het Bamboelabyrint Nirwana in De Kwakel, een attentie voor de kinderen en volwassenen. De deelnemende kwekers zijn herkenbaar aan een speciaal ontworpen bord: Kwekers pakken uit.

Helaas, is de autopuzzeltocht al volgeboekt! Aanmelden kan daarom niet meer.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 14 december 2020 om 7:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×