Camera's in de Ophelialaan

Aalsmeer – Afgelopen zondag heeft de gemeente Aalsmeer twee bewakingscamera’s opgehangen bij de Poolse supermarkt Biedronka in de Ophelialaan. Daarnaast surveilleert de politie dag en nacht bij de winkel die vorige week woensdagnacht door een explosie werd verwoest. Dat was een opmaat naar nog meer aanslagen op Poolse supers in het land.

Er zijn twee camera’s opgehangen aan lantaarnpalen. Deze kunnen 360 graden draaien en dus ook er hele omgeving in de gaten houden.

De gemeente is verder terughoudend als het gaat om wat voor informatie dit moet opleveren. “We mogen daar helaas niks over zeggen”, laat een woordvoerster van de gemeente weten tegenover NH Nieuws. De politie onderzoekt de zaak nog altijd. De burgemeester heeft de winkel voorlopig gesloten.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 15 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×