Verlicht je huis, tuin of balkon en kom op TV!

Aalsmeer/Kudelstaart – In deze donkere tijden (letterlijk en figuurlijk) wachten veel mensen op een lichtpuntje. Vaak zijn de feestdagen in december voor veel mensen een moment van gezelligheid, iets waar we momenteel extra behoefte aan hebben. Kerst wordt niet voor niets ook wel het feest van het licht genoemd, ook omdat veel mensen extra lichtjes branden. Huizen worden compleet verlicht, alles om de kerstdagen zoveel feestelijk mogelijk te laten zijn.

In ‘normalere’ tijden wachten veel mensen vaak tot na Sinterklaas om echt uit te pakken met mooie buitenverlichting. Maar in deze tijden kunnen we wel wat gezelligheid gebruiken! Participe Amstelland en Radio Aalsmeer roepen iedereen daarom op om al lekker aan de slag te gaan met lichtjes buiten. Zo wordt het extra leuk om een wandelingetje door de buurt te maken. Maak er een gewoonte van: iedere avond na het eten even een blokje om en kijken wat er is bijgekomen. Niet alleen leuk, maar ook heel gezond. Bij voldoende aanmeldingen wil Participe een wandelroutekaart maken met de mooiste verlichte tuinen.

Haal de verlichting dus te voorschijn en maak je tuin, balkon of raam nu al mooi! Maak er duidelijke een foto van en stuur deze naar onderstaand mailadres. De mooiste foto’s worden geplaatst op Radio Aalsmeer-TV en de website van Participe Amstelland.
Aanmelden kan via: aanmelden@participe.nu

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 7 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×