Jesse Donker verlaat FC Aalsmeer

Aalsmeer – Trainer Jesse Donker van FC Aalsmeer-zaterdag heeft aangegeven zijn contract niet te willen verlengen. Eind december heeft hij aan het bestuur van de tweede klasser laten weten aan het einde van het lopende seizoen de vereniging te zullen verlaten. Na twee seizoenen trainer van zaterdag 1 te zijn geweest, kiest Donker het komend seizoen voor een nieuwe uitdaging.

Jesse Donker was voorheen werkzaam bij RKDES uit Kudelstaart. Zijn eerste seizoen werd vanwege de coronacrisis in maart van 2020 voortijdig afgebroken. Zijn tweede seizoen is momenteel onderbroken door de tweede lockdown. De rood-groenen bezetten na 4 duels de vierde plek, op slechts 1 punt achter koplopers Purmersteijn en Zandvoort.

Het bestuur van FC Aalsmeer heeft laten weten zijn besluit te respecteren en is dankbaar voor zijn inzet als hoofdtrainer in deze complexe coronatijd. Deze week zijn de bestuursleden voorbereidingen voor een sollicitatieprocedure bij het vinden van een opvolger gestart.

Gepubliceerd: 4 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×