Radio Aalsmeer verzorgt pre-party en muziek Vuur en Licht op het Water

Aalsmeer / Kudelstaart – Dit jaar wordt het jaarlijkse vuurwerkevenement op 4 september heel bijzonder: het vuurwerk wordt met muziek gecombineerd! Er is een speciale muziekmix samengesteld, die samen met het vuurwerk een prachtige combinatie zal vormen. De muziek wordt uitgezonden op Radio Aalsmeer: via een FM radio die is afgestemd op 105.9 FM kan worden meegeluisterd.

Ga je het water op? Neem dan vooral een radio mee. Belangrijk is om via de “ouderwetse” FM te luisteren en niet via mobiel, internet of TV. Door de grotere vertraging daarvan lopen muziek en vuurwerk niet meer synchroon, waardoor het effect verloren gaat. Bij de Watertoren en op het Surfeiland worden speakers geplaatst en daar is een FM radio niet nodig.

Het vuurwerk start om klokslag 23.00 uur, maar ook daarvoor kom je al goed in de stemming met de Vuur en Licht pre-party. Live vanuit de watertoren brengt de omroep vanaf 21.00 uur alvast sfeer bij jou op de boot, in de huiskamer of op de Vuur en Licht Boulevard. Eric Spaargaren, bekend van de Mark en Eric Show, zal de presentatie op zich nemen. Samen met organisator Mike van der Laarse wordt vooruit gekeken naar het mooiste vuurwerk van Nederland. Je hoort hoe het dit jaar is georganiseerd, wat je kan verwachten en we zijn natuurlijk ook benieuwd hoe de muziekmix tot stand is gekomen. Luister vanaf 21.00 uur naar Radio Aalsmeer, of kom alvast naar het Surfeiland of de Kudelstaartseweg om mee te luisteren naar de uitzending.

 

Gepubliceerd: 30 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×