Hornmeerders krijgen gratis advies energiebesparing

Aalsmeer – Er is goed nieuws voor de inwoners van de Hornmeer die aan de slag willen met het energiezuiniger maken van hun huis. In deze wijk is een aantal voorbeeldwoningen onderzocht en voor die woningen is een advies op maat gemaakt. Op maandagavond 15 november wordt hierover voor iedereen uit de Hornmeer een online informatiebijeenkomst georganiseerd.

Wethouder Duurzaamheid Wilma Alink: “De energieprijzen stijgen flink en een lager energieverbruik is natuurlijk ook goed voor het milieu. Daarom willen we onze inwoners helpen met het besparen van energie. Maar wat zijn hier de slimste stappen voor? Moet ik isoleren, zonnepanelen plaatsen of misschien  andere maatregelen nemen? Die vragen kunnen voor mensen een drempel zijn om aan de slag te gaan in hun huis. Met de adviezen van het Regionaal Energieloket hopen we die drempel weg te nemen.”

Online informatieavond
Inwoners van Hornmeer kunnen zich aanmelden voor de online informatieavond “Buurtactie Energiezuinig Wonen Hornmeer” op 15 november, van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan hier.. Ook inwoners van andere wijken in Aalsmeer en Kudelstaart kunnen terecht bij het Regionaal Energieloket.

Gepubliceerd: 1 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×