24-jarige Kudelstaarter omgekomen bij ongeluk op A5

Haarlemmermeer – Donderdagmiddag 20 januari is op de A5 ter hoogte van Boesingheliede (Haarlemmermeer) een 24-jarige Kudelstaarter om het leven gekomen. Vlakbij knooppunt Raasdorp kwam hij met zijn personenauto in botsing met een vrachtwagen. Drie andere inzittenden raakten gewond en werden met variërend letsel naar omliggende ziekenhuizen gebracht.

Een politiewoordvoerder meldde dat er sprake was van beknelling van de slachtoffers. De A5 werd richting Hoofddorp afgesloten en twee traumahelikopters werden ter plaatse geroepen. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding en wil graag in contact komen met getuigen die de auto hebben zien rijden. Ook dashcambeelden zijn nadrukkelijk welkom. U wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Beelden van het rijgedrag van de auto’s of van de aanrijding kunt u oploaden via dit formulier onder vermelding van 2022013415.

We wensen familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

Gepubliceerd: 21 januari 2022 om 7:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×