Grote belangstelling voor poppentheater op Boerenvreugd

Aalsmeer – De hooiberg van kinderboerderij Boerenvreugd werd zondag 26 juni omgetoverd tot theater. Er klonk gezellige muziek uit de hooiberg naar buiten, want poppentheater Zelen kwam op boerderij bezoek. Nadat het zaallicht was gedimd en de theaterbel werd geluid, kon de voorstelling beginnen. De jeugdige bezoekertjes en hun (groot)-ouders hebben genoten van het verhaal en de leuke liedjes.

Er werd volop meegeklapt en meegezongen. Dat de voorstelling Beestenboel over een kinderboerderij en zijn bewoners ging maakte het extra leuk deze keer. Alles stond even op zijn dierenkop op Boerenvreugd. Doordat de kinderen goed hebben meegeholpen is alles gelukkig weer op z’n pootjes terechtgekomen.

Eigenlijk zou het poppentheater twee voorstellingen spelen, maar vanwege de grote animo werden er twee extra voorstellingen gespeeld. De poppenkastvoorstellingen op Boerenvreugd blijken een succes. Mede daarom zal poppentheater Zelen iedere twee maanden naar de kinderboerderij in het Hornmeerpark komen om een voorstelling te spelen. De volgende voorstelling staat al gepland, namelijk op zondag 28 augustus.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 27 juni 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×