Tentdienst 2022 in feesttent

Aalsmeer – Op 4 september is het weer zover. De Tentdienst vindt weer plaats in de grote witte feesttent. De Tentdienst is een jaarlijkse interkerkelijke evenement in Aalsmeer. Samen met 6 kerken wordt de feestweek afgetrapt met de Tentdienst. Dit jaar is het alweer de 28 e editie.

Om 9.30 uur openen de deuren van de tent op het Praamplein. Om 10.00 uur zal de dienst van start gaan. Het is een dienst voor jong en oud. Voor de allerkleinsten onder ons (leeftijd 0-4 jaar) is er de mogelijkheid om gedurende de dienst te worden opgevangen bij de kinderopvang in gebouw Irene (links naast de Dorpskerk).

Tijdens de dienst zal ds. Menno Zandbergen het hebben over het thema ‘Niet Normaal?!?’. Er is de afgelopen jaren zoveel gebeurd. Daarnaast is er zoveel veranderd, waardoor het kan zijn dat het leven niet meer is zoals het was. Naast het thema is er ook muziek, begeleidt door muzikanten uit verschillende kerken.

Kijk hier voor meer informatie.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 19 augustus 2022 om 13:04 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×