Tien maanden lang verkeershinder Kudelstaartseweg

Kudelstaart – Van maandag 9 januari t/m vrijdag 3 november, dat zijn maar liefst tien maanden (!), is er sprake van de nodige verkeershinder op de Kudelstaartseweg in Kudelstaart. Ter voorbereiding op de dijkverzwaring die eind 2023 gaat starten, vinden er boringen plaats vanaf het fiets-/voetpad naar de woningen. Er zullen dan nieuwe aansluitingen worden gemaakt voor kabels en leidingen. Tijdens de uitvoering is verkeershinder niet te voorkomen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen de Bachlaan en Herenweg. Omdat er sprake is van een aanzienlijke lengte, worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd in werkvakken van maximaal 100 meter. Tijdens de werkzaamheden wordt per fase het voetpad en fietspad afgezet voor het verkeer. Fietsers en voetgangers passeren de werkzaamheden via de rijbaan. Er worden verkeersregelaars ingezet om de voetgangers en fietsers veilig om het werkvak heen te begeleiden. De werkzaamheden beginnen vanaf de Herenweg.

Gepubliceerd: 9 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×