Benefiets: Bekijk Schiphol vanuit een uniek perspectief

Aalsmeerderbrug – Lions Club Schiphol organiseert op zaterdag 24 juni 2023 de tweede editie van de unieke fietstoertocht Benefiets rondom Schiphol en biedt de mogelijkheid om Schiphol te bekijken en beleven vanuit een ander perspectief. Al fietsend lever je een bijdrage aan goede doelen. Het thema van de rit is duurzaamheid en luchtvaart.

Wat kun je verwachten?
De tocht begint met een ontvangst met koffie en gebak om 10.00 uur in de Hangar bij JetSupport aan de Thermiekstraat op Schiphol-Oost. Daarna start fietsroute tussen 10.30 en 13.00 uur. Het laatste finishmoment is om 16.00 uur bij JetSupport. Je ontvangt een kaart met de fietsroute die je in je eigen tempo kunt volgen. Gedurende de tocht kun je zelf een ultieme picknick plek uitzoeken. Je ontvangt een lunchpakket  bij de start.

Wat valt er te zien?
Gedurende deze  bijzondere fietstocht kan je veel dingen bekijken: o.a. een panoramisch uitzicht op de luchthaven (5e etage P3), een bezoek aan de Sneeuwploeg van de Luchthaven Schiphol, gratis entree in het Luchtoorlog- en Verzetsmuseum Crash en een luchtvaartmarkt met luchtvaart relikwieën.
Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 ondersteunt het werk van de Lions Club Schiphol van harte met gratis entree en 1 consumptie voor deelnemers aan de fietstocht. Aanmelden voor deze speciale fietstocht kan hier.

Gepubliceerd: 12 juni 2023 om 21:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×