Grote brand in Ter Aar goed te zien

Kudelstaart – Grote donkere wolken zijn er te zien in Kudelstaart en boven de Westeinderplassen. Deze zijn afkomstig van een grote brand in Ter Aar. In een plasticbedrijf aan de Hertog van Beijerenstraat in Ter Aar woedt een grote brand die rond 21.30 uur werd gemeld. Inmiddels is het vuur overgeslagen naar een houthandel. Daarbij komen de zwarte rookwolken vrij, die in de wijde omgeving te zien zijn. In Den Haag, Utrecht en Amsterdam en dus ook in Aalsmeer en Kudelstaart.

Het plasticbedrijf en de houthandel bevinden op een industrieterrein in Ter Aar. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand. Veel voertuigen zijn ter plaatse om de brand te bestrijden. Ook zijn er explosies gemeld bij de brand. De brandweer roept omwonenden op om ramen en deuren te sluiten en de mechanische ventilatie uit te schakelen.

VLN Nieuws – Nickelas Kok

VLN Nieuws – Nickelas Kok

Foto: Rookwolken te zien in Kudelstaart

Gepubliceerd: 9 juni 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×