Fors ongeval op Legmeerdijk

Kudelstaart – Bij een aanrijding op de Legmeerdijk in Kudelstaart zijn dinsdagavond 28 november twee auto’s total loss geraakt. Het ongeval gebeurde rond 18.10 uur ter hoogte van de Mijnsherenweg. Politie en twee ambulances werden opgeroepen. De inzittenden van de voertuigen zijn ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel. Niemand hoefde naar een ziekenhuis vervoerd te worden.

Er wordt onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft twee auto’s afgesleept. Het ongeval zorgde voor lange files op de Legmeerdijk. Verkeer werd om en om door de politie langs het ongeval geleid. Rijkswaterstaat zal zorg dragen voor reiniging van het wegdek zodra de voertuigen afgesleept zijn. Eén speciale veegmachine komt daarvoor ter plaatse omdat de voertuigen olie en andere vloeistoffen gelekt hebben.

Foto: VLN-Nieuws (Vivian Tusveld)

Gepubliceerd: 28 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×