Wintergala Stichting SAM overtreft verwachtingen

Aalsmeer – Het langverwachte Wintergala van Stichting SAM, dat plaatsvond op zondagmiddag 26 november in de Arendshoeve, was een daverend succes. Ongeveer 300 gasten, waaronder deelnemers van Ons Tweede Thuis en andere instellingen, evenals thuiswonenden, werden hartelijk verwelkomd.

Het idee voor het Wintergala ontstond ruim twee jaar geleden bij de jongerengroep van Stichting SAM, met als doel een feest te organiseren waar niet alleen mensen met een beperking, maar ook hun begeleiders, familie en vrienden van konden genieten. Het feest was gratis voor genodigden van de gasten, dankzij donaties van de Lionsclub Aalsmeer Ophelia en de EHBO-vereniging Aalsmeer.

De feestlocatie was prachtig aangekleed met planten en bloemen, en de gasten werden ontvangen door clowns en een lakei. De rode loper leidde hen naar een feestzaal waar muziek van WickerWoods, Dazzle, The Griffins en de bekende zangeres Bonnie St Claire zorgden voor een onvergetelijke sfeer. Het Wintergala bood ook diverse activiteiten, waaronder een beautysalon, kapster, tattoo-salon en een gezamenlijk schilderproject als aandenken aan de gezellige middag. Het evenement werd afgesloten met een optreden van DJ Dennis Wijnhout, die zowel gasten als organisatie in een polonaise aan het dansen kreeg. De Photobooth zorgde voor blijvende herinneringen, en de gasten verlieten het gala met een plantje en een roos, vastbesloten deze prachtige middag nooit te vergeten.

Foto: Bonnie St. Clair (Jaap Maars)

Gepubliceerd: 28 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×