'That's Life' met gedichtentuin, kunstroute, FAM en nieuw seizoen KCA

Vrijdag 6 september is er weer een uitzending van ‘That’s Life’, voor één keer op de 1e vrijdag van de maand. Tussen 20.00 en 22.00 uur maken presentatrice Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout weer een fijne kunst en cultuuruitzending.

Ze beginnen met de dorpsdichter van Aalsmeer Marcel Harting, die ook deel uit maakt van de groep KCA literatuur en poëzie. Drie weekenden in de maand september is er weer op het boomkwekerskerkhof een Gedichtentuin waar je in de bijzondere omgeving kunt genieten van prachtige gedichten. In de uitzending gaan we ook luisteren naar een aantal gedichten.

Ook komt Ans de Kruijf van de  KCA werkgroep Cabaret/theater het nieuwe seizoen aan de luisteraars en kijkers voorstellen. En natuurlijk mag het Flower Art Museum niet ontbreken in deze editie van ‘That’s Life’. De volgende onderwerpen komen aan bod: De huidige expositie Hanakotoba, Japanse bloementaal, nog te zien tot 15 september. Tijdens het weekend van de kunstroute 21/22 september kunt u genieten van de Nature Art Fair, waar heel veel kunstenaars op dat moment exposeren. Maar ook een tipje van de sluier over toekomstige exposities, muziekvoorstellingen en nog veel meer. Natuurlijk alles in afwisseling met fijne muziek.

Kortom een fijne kunst en cultuuruitzending. De volgende is weer op de 3e donderdag van de maand, dus 18 oktober.

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 3 september 2024 om 10:00 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×