Aalsmeer By Night

‘Aalsmeer by Night’ is elke donderdagavond van 20.00 tot 23.00 uur te beluisteren op Radio Aalsmeer. Een gezellig, educatief muziekprogramma met veel vaste onderdelen waarbij in sneltreinvaart oude hits worden afgewisseld met nieuwe tracks en de daarbij behorende informatie te horen is.

De eerste twintig minuten hoor je ‘veel platen, weinig praten'.

Rond 22.22 uur is er ‘De Reclameplaat’ waarin gekeken en geluisterd wordt naar een muziekstuk uit een (oude of recente) commercial van radio en/of TV.

Om 22.30 uur krijg je een overzicht van ‘De Nederlandse Top 10’, de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade van vandaag op een rij. Je hoort de drie belangrijkste tracks uit deze chart en aansluitend nog een muzikale tip voor de lijst van volgende week.

Rond 22.50 uur vieren we ‘Oud & Nieuw’ (muzikaal gezien), compleet met vuurwerk. Een oude & nieuwe track van een groep of artiest wordt naast elkaar gelegd. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten?

In het tweede uur is het rond 11 over 11 tijd voor de mooiste verhalen achter de beste popsongs in ‘De Plaat en zijn Verhaal’ met Bart van Leeuwen.

Daarna kijken we o.a. op de verjaardagskalender. Welke artiest is jarig deze donderdag en welke jarige hoort zijn of haar muziek terug deze avond?

Om 23.30 uur is er de ‘Tandenpoetsdansplaat’. Nog even lekker dansen op een oude of nieuwe dancetrack, alvorens het laatste gedeelte ‘Aalsmeer Easy’ te horen is. De muziek gaat een versnelling lager, als voorbereiding op de nacht, heerlijk rustige easy-listening tot aan middernacht.

Programmamakers:
Meindert van der Zwaard

Volgende uitzending:

Donderdag 18 jul, 20.00 uur

Uitzending gemist?

Luister terug

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×