Echt Esther

'Echt Esther' is een echt Aalsmeerse talkshow. Gasten met een verhaal, gesprekken over actuele, maatschappelijke, culturele, muzikale en lokale onderwerpen.

Elke week anders. Met hart voor mensen. Mensen krijgen een podium om te praten over zaken die hen dagelijks bezighoudt. Niet alleen over de mooie en vrolijke kanten van het leven, zoals sport, vakanties en trends, maar vooral ook over verborgen ziektes, eenzaamheid, verdriet en wantoestanden in de wereld.

Heb jij een bijzonder verhaal en zou jij graag een keer aanschuiven in de radiostudio, mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

1x per maand maakt Esther op hetzelfde tijdstip 'Echt Wel'. 'Echt Wel' is de maandelijkse talkshow voor kinderen bij Radio Aalsmeer. Op de eerste donderdag van de maand van 19:00-20:00. Programmamaker Esther Sparnaaij gaat iedere maand in gesprek met echte praatjesmakers over alles wat er leeft. Het programma is voor alle kinderen van vier tot achttien die een leuk verhaal hebben. We vinden het wel super leuk als het Echt Nieuws is. Wil jij graag komen praten, stuur dan een mail naar esther@radioaalsmeer.nl

Programmamakers:
Esther Sparnaaij

Bekijk de video's van Echt Esther
Volgende uitzending:

Maandag 22 jul, 18.00 uur

Uitzending gemist?

Luister terug

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×