Blikopener Radio

Blikopener Radio #8: psychologe Roos Pot-Kolder, VR in de psychologie, angst voor leverworst, YouTube Rewind 2018, Mars en Dressforsuccess.nl

Deze week is psychologe Roos Pot-Kolder te gast. Ze gebruikt Virtual Reality (VR) bij de behandeling van mensen met psychische problemen.

Columnist Elja praat ons bij over de social media trends van 2019, YouTuber Puck analyseert de YouTube Rewind 2018 en in de Week van Wilg praten we over het geluid van Mars en stelligheid.

Via dressforsuccess.nl wordt nette kleding die je niet meer draagt gebruikt door arme sollicitanten om goed voor de dag te komen. Jouw kleding helpt iemand aan een nieuwe baan!

Uitgezonden: 10 december 2018

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin (technologische) ontwikkelingen en creatieve innovaties super snel gaan. Hoe zetten we dit in voor een betere wereld en waar zit de winst voor het klimaat? Nieuwe perspectieven op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, klimaatbestendigheid en future-proofing. Wat gebeurt er allemaal al voor moois? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons en Lennart Bader, redactioneel ondersteund door Mireille Hoogerbeets. 

Met afwisselend interessante columns van Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) , Sanne Roemen (faciliteert co-creatie voor een betere wereld), Dimitry Vleugel (presenteert de podcast The Smart Ones) en Rixt Herklots (Una Collective, strijd voor gelijkheid vrouwen).

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets

Afleveringen:

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×