Blikopener Radio

Blikopener Radio #34: Rick van de Brug, social media marketing, echte aandacht, de Tesla v10 update, StarShip, Twitter updates en betrouwbare socials

Te gast is Rick van de Brug. Hij helpt bedrijven onder meer met chatbots als social media marketing strategie.

Columnist Sanne Roemen (sanneroemen.nl) praat over echte aandacht. En hoe het filteren van afleidende zaken kan helpen om te focussen.

In de week van Lennart komt de v10 update die Tesla heeft uitgerold aan bod, waarmee de auto's beter, slimmer en leuker worden. Ook de plannen van Elon Musk die met zijn StarShip ruimtereizen gaat aanbieden.

Columnist Hermaniak (@hermaniak op Twitter) bespreekt de Twitter update waarmee je makkelijk door lijsten kunt swipen. Ook bespreekt hij een nieuwe Twitter ranking en welke social media als meest betrouwbaar worden beschouwd.

Uitgezonden: 30 september 2019

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin (technologische) ontwikkelingen en creatieve innovaties super snel gaan. Hoe zetten we dit in voor een betere wereld en waar zit de winst voor het klimaat? Nieuwe perspectieven op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, klimaatbestendigheid en future-proofing. Wat gebeurt er allemaal al voor moois? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons en Lennart Bader, redactioneel ondersteund door Mireille Hoogerbeets. 

Met afwisselend interessante columns van Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) , Sanne Roemen (faciliteert co-creatie voor een betere wereld), Dimitry Vleugel (presenteert de podcast The Smart Ones) en Rixt Herklots (Una Collective, strijd voor gelijkheid vrouwen).

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets

Afleveringen:

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×