Blikopener Radio

Blikopener Radio #81 - Clubhouse special met Elja Daae, Elmer de Winter en Herman Couwenbergh

Onze special over Clubhouse: de social media app die helemaal draait om live gesprekken, maar dan zonder beeld of chatten. We praten -uiteraard via Clubhouse- met een aantal enthousiaste deskundigen:

- Elja Daae - Social Media trainer en auteur van het boek ‘Super Social’
- Elmer de Winter - radioman en clubhouse enthousiastelling + host
- Columnist en social media adviseur Herman Couwenbergh

Uitleg over het platform voor beginners, maar ook slimme tips voor een betere bio en handige tools. We praten over leuke ervaringen hoe de laagdrempeligheid Clubhouse zo interessant maakt. Maar ook de verslavende werking, een grote Fear Of Missing Out en twijfelachtige privacy aspecten komen aan bod.

Uitgezonden: 22 februari 2021

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin (technologische) ontwikkelingen en creatieve innovaties super snel gaan. Hoe zetten we dit in voor een betere wereld en waar zit de winst voor het klimaat? Nieuwe perspectieven op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, klimaatbestendigheid en future-proofing. Wat gebeurt er allemaal al voor moois? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons en Lennart Bader, redactioneel ondersteund door Mireille Hoogerbeets. 

Met afwisselend interessante columns van Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) , Sanne Roemen (faciliteert co-creatie voor een betere wereld), Dimitry Vleugel (presenteert de podcast The Smart Ones) en Rixt Herklots (Una Collective, strijd voor gelijkheid vrouwen).

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets

Afleveringen:

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×