Blikopener Radio

Blikopener Radio #31 - Ondernemende internetfan Bram Kanstein, de Wonderfoon, Wunderlist, het Apple Event en de Trump Tweet Index.

Met 'ondernemende internetfan' Bram Kanstein praten we over het helpen groeien van ambitieuze bedrijven en start-ups. Wat is het verschil eigenlijk tussen een startend bedrijf en een start-up?

Met columnist Sanne Roemen verwonderen we ons over het mooie concept wonderfoon.nl, dat dementerende ouderen via een draaischijftelefoon herinneringen laat terughalen door middel van muziek.

In de Week van Wilg praten we onder andere over Wunderlist; de oprichter wil het terugkopen van Microsoft. En ook over de Apple Keynote die dinsdag voor het eerst ook op Youtube uitgezonden zal worden. Wat kunnen we verwachten?

Columnist Hermaniak praat over de 'Trump Tweet Index' van bank JP Morgan, de Tweet Profiler (https://t.co/BT6LdAwbIy) en hoe je je 100 leukste/beste Instagram posts kunt bekijken (http://bit.ly/2UHbXg5 ).

Uitgezonden: 9 september 2019

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin (technologische) ontwikkelingen en creatieve innovaties super snel gaan. Hoe zetten we dit in voor een betere wereld en waar zit de winst voor het klimaat? Nieuwe perspectieven op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, klimaatbestendigheid en future-proofing. Wat gebeurt er allemaal al voor moois? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons en Lennart Bader, redactioneel ondersteund door Mireille Hoogerbeets. 

Met afwisselend interessante columns van Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) , Sanne Roemen (faciliteert co-creatie voor een betere wereld), Dimitry Vleugel (presenteert de podcast The Smart Ones) en Rixt Herklots (Una Collective, strijd voor gelijkheid vrouwen).

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets

Afleveringen:

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×