Blikopener Radio

Blikopener Radio #14: taalliefhebber Sander Luijten, onderwijsinnovatie, de Superbowl, een 195 gigapixel foto en Burger King vs. Casey Neistat

In deze aflevering praten we met taalliefhebber, dichter en docent Sander Luijten. Naast taal gaat het ook over innovatie in het onderwijs.

Verder komen de Superbowl reclames aan bod, praten we over de 195 gigapixel foto van Shanghai die je kunt bekijken via sh-meet.bigpixel.cn en heeft columnist Hermaniak het over de 'fittie' tussen Burger King en YouTuber Casey Neistat.

Uitgezonden: 4 februari 2019

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin (technologische) ontwikkelingen en creatieve innovaties super snel gaan. Hoe zetten we dit in voor een betere wereld en waar zit de winst voor het klimaat? Nieuwe perspectieven op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, klimaatbestendigheid en future-proofing. Wat gebeurt er allemaal al voor moois? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons en Lennart Bader, redactioneel ondersteund door Mireille Hoogerbeets. 

Met afwisselend interessante columns van Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) , Sanne Roemen (faciliteert co-creatie voor een betere wereld), Dimitry Vleugel (presenteert de podcast The Smart Ones) en Rixt Herklots (Una Collective, strijd voor gelijkheid vrouwen).

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets

Afleveringen:

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×