Blikopener Radio

Blikopener Radio #33: Duizendpoot Herlof Schürmann, duurzame projecten, iOS13, een pleidooi voor passie, Project Voldemort en spel vs. werkelijkeid

Te gast is Herlof Schurmann. Hij is grafisch ontwerper van huis uit, maar werkt ook aan duurzame projecten. Een echte duizendpoot en interessante gast.

Columnist Jilles spreekt vol passie over doen wat je LEUK vindt. Een pleidooi voor passie boven carrière.

In de Week van Wilg hebben we het over iOS13 en inzicht in Bluetooth gebruik. Maar ook over Project Voldemort, waarin Snapchat gedocumenteerd heeft hoe het door Facebook stelselmatig werd gedwarsboomd. En Descript Podcast Studio komt aan bod, een slimme editor voor podcasts.

Afsluiter is onze gespreksontwerper Rick. Zijn column gaat over spel en hoe dat voor hem niet los staat van de werkelijkheid.

Uitgezonden: 23 september 2019

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin (technologische) ontwikkelingen en creatieve innovaties super snel gaan. Hoe zetten we dit in voor een betere wereld en waar zit de winst voor het klimaat? Nieuwe perspectieven op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, klimaatbestendigheid en future-proofing. Wat gebeurt er allemaal al voor moois? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons en Lennart Bader, redactioneel ondersteund door Mireille Hoogerbeets. 

Met afwisselend interessante columns van Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) , Sanne Roemen (faciliteert co-creatie voor een betere wereld), Dimitry Vleugel (presenteert de podcast The Smart Ones) en Rixt Herklots (Una Collective, strijd voor gelijkheid vrouwen).

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets

Afleveringen:

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×