Blikopener Radio

Blikopener Radio #33: Duizendpoot Herlof Schürmann, duurzame projecten, iOS13, een pleidooi voor passie, Project Voldemort en spel vs. werkelijkeid

Te gast is Herlof Schurmann. Hij is grafisch ontwerper van huis uit, maar werkt ook aan duurzame projecten. Een echte duizendpoot en interessante gast.

Columnist Jilles spreekt vol passie over doen wat je LEUK vindt. Een pleidooi voor passie boven carrière.

In de Week van Wilg hebben we het over iOS13 en inzicht in Bluetooth gebruik. Maar ook over Project Voldemort, waarin Snapchat gedocumenteerd heeft hoe het door Facebook stelselmatig werd gedwarsboomd. En Descript Podcast Studio komt aan bod, een slimme editor voor podcasts.

Afsluiter is onze gespreksontwerper Rick. Zijn column gaat over spel en hoe dat voor hem niet los staat van de werkelijkheid.

Uitgezonden: 23 september 2019

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin technologische ontwikkelingen en innovaties super snel gaan. Hoe verandert innovatie ons leven? Wat brengt het ons nu en in de toekomst? Wat zijn de belangrijke ontwikkelingen, nieuwe apps en apparaten? Wat is de impact er van? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts over uiteenlopende onderwerpen. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons (GroundControl; innovatie experts) en Lennart Bader (RadioPush en StreamPush; muziekindustrie). Met wekelijks interessante columns van Herman Couwenbergh (online communicatie consultant), Samira Salman (oprichter EventGoodies.nl), Jilles Groenendijk (technisch bezieler), Rick Steggerda (gespreksontwerper), Rixt Herklots (directeur The Next Women), Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) en Dimitry Vleugel (oprichter androidworld.nl).

Uitzending om de week.

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets (redactie)

Afleveringen:
Volgende uitzending:

Maandag 1 nov, 18.00 uur

Bekijk video's

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×