Blikopener Radio

Blikopener Radio #35: Gonny van der Zwaan, iCulture, de toekomst van Apple, overcorrecte reclames, deep fake en doelen bereiken door afstand nemen

Vandaag: Gonny van iCulture: de grootste Apple community van Nederland. We praten met haar, onder andere over de toekomst van Apple.

Columnist Dimitry Vleugel irriteert zich even lekker aan overcorrecte en irritante reclames. In de Week van Wilg komen slimme steden en mogelijke privacy issues aan bod, maar ook de opkomst van deep fakes in onder andere porno.

Als afsluiter heeft columnist Rick Steggerda een betoog over het bereiken van doelen en hoe je daar zo in op kunt gaan dat je blijft hangen. Of andersom, hoe het leven je overkomt. Waarom afstand nemen helpt en wie je daar voor zou vragen? Een mooi eind van deze aflevering!

Uitgezonden: 7 oktober 2019

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin (technologische) ontwikkelingen en creatieve innovaties super snel gaan. Hoe zetten we dit in voor een betere wereld en waar zit de winst voor het klimaat? Nieuwe perspectieven op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, klimaatbestendigheid en future-proofing. Wat gebeurt er allemaal al voor moois? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons en Lennart Bader, redactioneel ondersteund door Mireille Hoogerbeets. 

Met afwisselend interessante columns van Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) , Sanne Roemen (faciliteert co-creatie voor een betere wereld), Dimitry Vleugel (presenteert de podcast The Smart Ones) en Rixt Herklots (Una Collective, strijd voor gelijkheid vrouwen).

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets

Afleveringen:

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×