Blikopener Radio

Blikopener Radio #63 - Toerisme-strateeg Isabel Mosk, destination marketing dichtbij huis, de Corona-app, Spotify exclusives, SpaceX en Twitter

Isabel Mosk is toerisme strateeg. Met haar bedrijf Sherpa’s Stories helpt ze steden, regio’s en landen om zich voor te bereiden op de toekomst en aan marketing te doen. Isabel wordt gezien als een vooruitstrevende denker binnen de reisindustrie. Ze spreekt op (inter)nationale congressen over haar vakgebied én haar passie: reizen. We praten over toerisme in een tijd waar alles anders is geworden. Hoe ziet de toekomst van toerisme en reizen er uit?

Columnist Dimitry Vleugel bespreekt de ommezwaai die heeft plaatsgevonden bij de overheid als het over de Corona-app gaat. De ontwikkeling daarvan vindt nu zo transparant mogelijk plaats en deskundigen worden aangemoedigd mee te denken. Daarnaast het verschijnsel dat Spotify grote podcast opkoopt en ze exclusief beschikbaar maakt. Is dat een goede of slechte zaak?

In de Week Van... bespreekt Esther de successen van SpaceX van de afgelopen week, waarbij ze als eerste commerciële partij twee astronauten naar het ISS brachten. En privacy bij digitaal surveilleren tijdens thuis afgenomen tentamens komt aan bod.

Als afsluiter kijken we met Twitter-expert columnist @Hermaniak terug op de roerige week van Twitter.

Uitgezonden: 1 juni 2020

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin technologische ontwikkelingen en innovaties super snel gaan. Hoe verandert innovatie ons leven? Wat brengt het ons nu en in de toekomst? Wat zijn de belangrijke ontwikkelingen, nieuwe apps en apparaten? Wat is de impact er van? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts over uiteenlopende onderwerpen. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons (GroundControl; innovatie experts) en Lennart Bader (RadioPush en StreamPush; muziekindustrie). Met wekelijks interessante columns van Herman Couwenbergh (online communicatie consultant), Samira Salman (oprichter EventGoodies.nl), Jilles Groenendijk (technisch bezieler), Rick Steggerda (gespreksontwerper), Rixt Herklots (directeur The Next Women), Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) en Dimitry Vleugel (oprichter androidworld.nl).

Uitzending om de week.

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets (redactie)

Afleveringen:
Volgende uitzending:

Maandag 1 nov, 18.00 uur

Bekijk video's

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×