Blikopener Radio

Blikopener Radio #32: Innovator in de dance industrie Sebastien Lintz, durven delen, het Apple Event, een datalek, Peerby en echte merken.

Te gast is Sebastien Lintz, innovator in de (dance)muziek industrie voor o.a. DJ Hardwell en Revealed Recordings. Met hem praten we over zijn loopbaan, behaalde successen en leren door proberen.

Columnist Samira Salman geeft 5 redenen waarom je als bedrijf kennis zou moeten delen. In de Week van Wilg worden het Apple Event, een groot datalek dat alle inwoners van een land betrof en het verhaal van Peerby besproken. Afsluiter is de column van Dimitry Vleugel, die zich afvraagt of er nog wel echte merken bestaan.

Uitgezonden: 16 september 2019

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin technologische ontwikkelingen en innovaties super snel gaan. Hoe verandert innovatie ons leven? Wat brengt het ons nu en in de toekomst? Wat zijn de belangrijke ontwikkelingen, nieuwe apps en apparaten? Wat is de impact er van? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts over uiteenlopende onderwerpen. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons (GroundControl; innovatie experts) en Lennart Bader (RadioPush en StreamPush; muziekindustrie). Met wekelijks interessante columns van Herman Couwenbergh (online communicatie consultant), Samira Salman (oprichter EventGoodies.nl), Jilles Groenendijk (technisch bezieler), Rick Steggerda (gespreksontwerper), Rixt Herklots (directeur The Next Women), Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) en Dimitry Vleugel (oprichter androidworld.nl).

Uitzending om de week.

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets (redactie)

Afleveringen:
Volgende uitzending:

Maandag 1 nov, 18.00 uur

Bekijk video's

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×