Blikopener Radio

Blikopener Radio #94 - Voor de zomerstop, met columnisten Jojanneke, Dim en Herman.

In deze laatste aflevering voor de zomerstop hebben we drie van onze columnisten te gast. Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me) geeft tips om veerkrachtig in actie te komen op lastige momenten

In De Week van... komen tips voorbij en Esther is klaar met haar nieuwe boek!

Columnisten Dimitry Vleugel en Herman Couwenbergh haken ook aan. Dim is een zuinige Zeeuw en praat over hoe lastig het kan zijn om als ondernemer vakantie in te plannen. Herman heeft bange huisdieren, wat vakantie lastig maakt. Des te meer tijd voor elektrische raceauto's.

Dit is de laatste aflevering voor de zomerstop. We zijn in september weer terug met nieuwe afleveringen. Fijne zomer!

Uitgezonden: 2 augustus 2021

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin (technologische) ontwikkelingen en creatieve innovaties super snel gaan. Hoe zetten we dit in voor een betere wereld en waar zit de winst voor het klimaat? Nieuwe perspectieven op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, klimaatbestendigheid en future-proofing. Wat gebeurt er allemaal al voor moois? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons en Lennart Bader, redactioneel ondersteund door Mireille Hoogerbeets. 

Met afwisselend interessante columns van Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) , Sanne Roemen (faciliteert co-creatie voor een betere wereld), Dimitry Vleugel (presenteert de podcast The Smart Ones) en Rixt Herklots (Una Collective, strijd voor gelijkheid vrouwen).

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets

Afleveringen:

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×