Blikopener Radio

Blikopener Radio #75 - Asher Lake, Unlocking Digital, Corporate Automation Coach, Mandalorian, United Wardrobe, pillen 3d printen en Twitter updates

Asher Lake is vandaag onze gast. Asher is Corporate Automation Coach. Hij helpt organisaties en individuen om de echte waarde te halen uit "Emerging Technologies" en tegelijkertijd een zo goed mogelijke employee experience te ervaren. Onder andere door de robot uit de mens te halen, zoals hij zelf zegt. We praten over Robotic Process Automation en meer.

Columnist Dimitry Vleugel van Androidworld is fan van de serie Mandalorian, raad ons Hunters aan en bespreekt de Podcast over Media aflevering die deels door AI werd geschreven.

In de Week van... komt de overname van United Wardrobe aan bod en hoe daarmee de markt voor tweedehands kleding verder vergroot wordt. Ook praten we over 3D geprinte pillen voor kinderen en de nieuwe Raspberry Pi 400, die is ingebouwd in een toetsenbord.

Met columnist Hermaniak praten we over de maatregelen die Twitter heeft genomen in de aanloop naar de verkiezingen in de VS.

Uitgezonden: 2 november 2020

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin technologische ontwikkelingen en innovaties super snel gaan. Hoe verandert innovatie ons leven? Wat brengt het ons nu en in de toekomst? Wat zijn de belangrijke ontwikkelingen, nieuwe apps en apparaten? Wat is de impact er van? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts over uiteenlopende onderwerpen. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons (GroundControl; innovatie experts) en Lennart Bader (RadioPush en StreamPush; muziekindustrie). Met wekelijks interessante columns van Herman Couwenbergh (online communicatie consultant), Samira Salman (oprichter EventGoodies.nl), Jilles Groenendijk (technisch bezieler), Rick Steggerda (gespreksontwerper), Rixt Herklots (directeur The Next Women), Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) en Dimitry Vleugel (oprichter androidworld.nl).

Uitzending om de week.

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets (redactie)

Afleveringen:
Volgende uitzending:

Maandag 1 nov, 18.00 uur

Bekijk video's

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×