Blikopener Radio

Blikopener Radio #58 - Ronald Kleverlaan van stichting MKB Financiering, alternatieven, crowdfunding, foto's ordenen, corona-app, OBS en Twitter

Vandaag is onze gast Ronald Kleverlaan. Ronald is de voorzitter van Stichting MKB Financiering en specialist en onderzoeker op het gebied van community ownership/finance. Een expert op het gebied van alternatieve financiering dus. We zijn benieuwd hoe dat werkt en of dat in de huidige tijden extra mogelijkheden biedt?

Columnist Jilles Groenendijk (@jilles_com) vertelt over het ordenen van heel veel (digitale en analoge) familiefoto's en welke tools hij daar voor gebruikt.

In de Week van praten we tevens met Jilles over de veelbesproken Corona-app die de overheid wil laten maken. Hoe zit het met de veiligheid daarvan?

Columnist Herman Couwenberg (@hermaniak) sluit af met nieuws over Instagram, Twitter en live streamen via de opensource software OBS.

Uitgezonden: 13 april 2020

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin (technologische) ontwikkelingen en creatieve innovaties super snel gaan. Hoe zetten we dit in voor een betere wereld en waar zit de winst voor het klimaat? Nieuwe perspectieven op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, klimaatbestendigheid en future-proofing. Wat gebeurt er allemaal al voor moois? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons en Lennart Bader, redactioneel ondersteund door Mireille Hoogerbeets. 

Met afwisselend interessante columns van Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) , Sanne Roemen (faciliteert co-creatie voor een betere wereld), Dimitry Vleugel (presenteert de podcast The Smart Ones) en Rixt Herklots (Una Collective, strijd voor gelijkheid vrouwen).

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets

Afleveringen:

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×