Blikopener Radio

Blikopener Radio #58 - Ronald Kleverlaan van stichting MKB Financiering, alternatieven, crowdfunding, foto's ordenen, corona-app, OBS en Twitter

Vandaag is onze gast Ronald Kleverlaan. Ronald is de voorzitter van Stichting MKB Financiering en specialist en onderzoeker op het gebied van community ownership/finance. Een expert op het gebied van alternatieve financiering dus. We zijn benieuwd hoe dat werkt en of dat in de huidige tijden extra mogelijkheden biedt?

Columnist Jilles Groenendijk (@jilles_com) vertelt over het ordenen van heel veel (digitale en analoge) familiefoto's en welke tools hij daar voor gebruikt.

In de Week van praten we tevens met Jilles over de veelbesproken Corona-app die de overheid wil laten maken. Hoe zit het met de veiligheid daarvan?

Columnist Herman Couwenberg (@hermaniak) sluit af met nieuws over Instagram, Twitter en live streamen via de opensource software OBS.

Uitgezonden: 13 april 2020

Blikopener Radio:
Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin technologische ontwikkelingen en innovaties super snel gaan. Hoe verandert innovatie ons leven? Wat brengt het ons nu en in de toekomst? Wat zijn de belangrijke ontwikkelingen, nieuwe apps en apparaten? Wat is de impact er van? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts over uiteenlopende onderwerpen. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit ondernemers Esther Gons (GroundControl; innovatie experts) en Lennart Bader (RadioPush en StreamPush; muziekindustrie). Met wekelijks interessante columns van Herman Couwenbergh (online communicatie consultant), Samira Salman (oprichter EventGoodies.nl), Jilles Groenendijk (technisch bezieler), Rick Steggerda (gespreksontwerper), Rixt Herklots (directeur The Next Women), Jojanneke van den Bosch (jojanneke.me, helpt dappere veranderaars) en Dimitry Vleugel (oprichter androidworld.nl).

Blikopener Radio staat voorlopig op pauze door drukte bij de programmamakers. 

Programmamakers:
Esther Gons, Lennart Bader en Mireille Hoogerbeets (redactie)

Afleveringen:

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×